Orosz vízum, oroszországi utazás, Oroszország , Szentpétervár utazás , Moszkva utazás , Szentpétervár , Moszkva ,
                    Szállás Oroszországban, orosz szállodák , szállodák Oroszországban, oroszországi szállodák    
Az irodánkban jelentkezhet üdülési/nyaralási programokra, városlátogatási társasutazásra világszerte. Foglalhat szállást, repülőjegyet bárhol a világon. Keresse az ügyintézőinket.

 
 
 

 

Iroda:
Tel:+36(1)354 3990
Fax:+36(1)354 0874
+36(1)302 2962
  
Ügyelet:
Tel:+36(20)415 9534
+36(30)970 8345
  
Cím: 
1067 Budapest,
VI.ker.Teréz krt. 33
 
Nyitva:
 H - P    9-18
 Szo    10-13
  
WEB:
 www.1000ut.hu
  
E-mail:
 info@1000ut.hu

Moszkva                  

MOSZKVA Az aranykupolák városa         Moszkva 2011       5 nap

     Társas utakTájékoztató Moszkváról  Szállás Moszkvában 2011-es program itt letölthető kinyomtatható.
Utazás: Repülővel, menetrendszerinti járattal.

Élőkép Moszkvából

Elhelyezés:

3*-os szállodában (telefon,TV, hűtő), 3* vagy 3*+ elhelyezéssel

Ellátás:Reggeli  

PROGRAM

1. nap: Találkozunk Ferihegy 2B terminálon. Indulás Moszkvába menetrend szerinti járattal. Érkezés után transzfer a szállodába, a szállás elfoglalása.


2. nap
: Reggeli után az orosz főváros megismerését autóbuszos városnézéssel kezdjük, meglátogatva a város legrégebbi emlékeit, amely során megtekintjük a Szófia rakpartot, a Megmentő Krisztus Székesegyházat, az ortodox vallás egyik páratlan remekművét, majd utunkat Moszkva délnyugati része felé folytatjuk, ahol célpontunk a Novogyevicsij kolostor. A 16.-17. századi III. Vaszilij nagyfejedelem által alapított építészeti remekmű a Kreml után az orosz főváros egyik leghíresebb műemléke. Az épületegyüttes 2004-től az UNESCO világörökség részét képezi. A kolostort ez alkalommal csak kívülről tekintjük meg. Ezután felkeressük a Lomonoszov Egyetemet, ahol tartunk egy rövid pihenőt és ahonnan gyönyörű kilátás nyílik Moszkvára. Városi sétánk a világhírű Vörös téren végződik, Oroszország és a világtörténelem egyedülálló építészeti csodája, a Vaszilij Blazsennij székesegyház megtekintésével, amely mintegy megkoronázza gazdag programunkat.

Utána fakultatívan, gyalogosan megnézzük a moszkvai metrót és az újjáépített Megmentő Krisztus Székesegyházat, amely az új és a régi Oroszország, illetve Moszkva egyik jelképévé vált, és amely a múltat és a jelent kapcsolja össze.

Este egy újabb kellemes lehetőségként tárul elénk egy hangulatos séta a régi Arbaton, a város legrégebbi sétálóutcáján, majd felejthetetlen napunk a kivilágított Moszkva autóbuszos megtekintésével zárul. Ezt a programot az épületek szinte művészi fokon történő kivilágítása teszi különlegessé.

3. nap: Reggeli után a városnézés fakultatívan folytatódik a kihagyhatatlan, szintén a világörökség részévé vált Kreml épületeivel. Itt található a Nagy Kreml Palota, a Lázár templom, az Uszpenszkij székesegyház, a Blagovescsenszkij székesegyház, az Arhangelszkij székesegyház, a Nagy Iván harangtorony, a Tizenkét Apostol temploma, a Pátriárkák palotája és a Kongresszusi Palota. Szintén fakultatívan lehetőségünk lesz megtekinteni a Fegyvertárat, amely jelenleg kincstárként működik. (Akik ezen a programon nem vesznek részt, azok önállóan sétálhatnak a Kreml területén; a Fegyvertár látogatásának időtartama kb. 1 óra.) Eddigi élményeinket még tovább gazdagítva, az orosz művészet leghatalmasabb és műkincseiben páratlan gyűjteményének, a Tretyakov Képtár megcsodálására invitáljuk Önöket. Este, egyénileg, egy igazi orosz balettelőadás megtekintésére nyílik lehetőség a világhírű színdarabok előadásairól ismert Nagyszínház (Balsoj) Kamaraszínházában. (A lehetőségekről érdeklődjenek az idegenvezetőnél.)

4.nap: Reggeli után fakultatív programként egy egész napos kirándulásra hívjuk Önöket Szergijev Poszádba, az ősi orosz ortodox egyház centrumába, mely templomokban, kolostorokban és szent helyekben gazdag. (Moszkvától 71 km-re északkeletre található.) A város legismertebb, meghatározó épületegyüttese a Szentháromság–Szergij-kolostor, mely 1993 óta a világörökség része. Ezután elmondhatjuk, hogy nemcsak a pazar, gazdagságában egyedülálló Moszkvát láttuk, hanem a vidéket is, amely megőrizte a hagyományos Oroszország hangulatát. Ezt követően fakultatív programként a Novogyevicsij Kolostorba invitáljuk Önöket, melyet belülről is megtekintünk. A kolostorhoz tartozó Novogyevicsje temetőben híres orosz emberek sírjai is találhatók, például: Csehov, Bulgakov, Majakovszkij, Sosztakovics, Szkrjabin, Prokofjev.


5.nap:
Hazaindulás esti járattal. Délelőtt szabad program illetve egyénileg ajánljuk a VDNH kiállítási terület látogatását, ahol egyebek között a nem régen megnyílt űrrepülés múzeuma található. Utána transzfer a repülőtérre, majd hazautazás.

 

A programok sorrendje a múzeumok nyitva tartása miatt változhat! 


 

Indulási időpontok

3*

3*+

Június 8, 22, Július 6, 20, Augusztus 24, Szeptember 21.

137.500 Ft

147.500 Ft

Egyágyas felár

30.500 Ft

45.500 Ft

Felnőtt pótágy kedvezmény

7.000 Ft

7.000 Ft

Félpanziós felár Ft/fő/nap

5.000 Ft

5.000 Ft

Gyermekkedvezmény 12 éves korig pótágyon (lekérésre)

10.000 Ft

10.000 Ft

Hosszabbítási lehetőség + 3 éjszaka – kétágyas elhelyezés

37.000 Ft

56.200 Ft

Hosszabbítási lehetőség + 3 éjszaka – egyágyas elhelyezés

59.000 Ft

105.500 Ft

A részvételi díj tartalmazza:
A repülőjegyet, a szállást reggelivel, a transzfereket, a városnézést és a magyar nyelvű idegenvezetést

A részvételi díj nem tartalmazza:
a vízumdíjat (13.000 Ft), a repülőtéri illetéket (kb. 25.500 Ft) és az útlemondási biztosítást (a részvételi díj
1,5 %-a)

A vízumhoz szükséges Oroszországra is érvényes betegség-, baleset- és poggyászbiztosítás (Atlasz Classic 520 Ft/fő/nap, Atlasz Premium 700 Ft/fő/nap, Atlasz Privileg 960 Ft/fő/nap), illetve a hazautazás dátumához képest minimum 6 hónapig érvényes útlevél.

Szálloda kategóriák:

3* és 3*+ - a szobákban WC, fürdőszoba, TV és telefon van; a szálloda nem központi fekvésű, de a metró közvetlen közelében található; mindkét szállás kategória ugyanabban a hotelben értendő, az adott besorolásnak megfelelő szobákban történik az utasok elhelyezése

Fakultatív programok:

Kreml

5.500 Ft

Fegyvertár (Kincstár)

 8.000 Ft

Arbat - Esti Moszkva

6.500 Ft

Szergijev-Poszad

17.500 Ft

Tretyakov Képtár
(közlekedés metróval)

6.500 Ft

Novogyevicsij kolostor
(közlekedés metróval)

5.500 Ft

Krisztus Megmentő és metró
(közlekedés metróval) 

7.500 Ft

  

 

A fakultatív kirándulások árai tartalmazzák a belépőjegyeket, a szükséges transzfereket és a magyar nyelvű idegenvezetést.

Minimum létszám: 10 fő

Jelentkezés: legkésőbb 2 héttel az indulás előtt

 

 

Egyénileg az alábbi programokat ajánljuk:

Cirkusz előadás

Balsoj Kamaraszínház előadás

Rakéta és űrtechnikai múzeum (RKK «ENERGIA»)

Hadtörténeti múzeum (a világ legnagyobb tankgyűjteménye; Kubinka település)

 

 

Programlehetőségek Moszkva környékén

Szergijev Poszad

Moszkvától mintegy 60 km-re található kisváros. Legnagyobb értéke az 1340-ben alapított Szt. Szergej kolostor. Történelmi és egyházi szempontból Oroszország egyik legfontosabb kolostora. 1408-ban a tatárok feldúlták, de 10 év elteltével már álltak az új, kőből épült falak. Fő látványosságai az Andrej Rjubljov által festett ikonok. A székesegyházban helyezték el Szt. Szergius maradványait, melyek évente zarándokok ezreit vonzzák.

 

Rakéta- és űrtechnikai múzeum RKK “ENERGIA”.

Koroljevben, a körgyűrűtől 10 km-re található a rakéta- és űrtechnikai múzeum RKK “KOROLJEV”, amelyben megtalálhatók az űrrepülés-történet tárgyai,  az első szputnyikoktól, a Gagarin által használt leszállóegységen keresztül, a jelenleg is használatos űrállomások makettjéig. A múzeumban lehetőségük lesz emléktárgyakat is vásárolni.
http://www.energia.ru/english/energia/history/museum/museum.html

Arbat + Esti Moszkva

Autóbusszal bejárjuk az esti Moszkvát, melynek során az esti megvilágításban is megcsodálhatjuk a nevezetességeket, amelyek teljesen más képet festenek, mint nappal. A program keretében lehetőségük lesz gyalogosan is  megnézni az esti Arbatot, Moszkva turisták által leginkább látogatott sétáló utcáját, ahol esténként utcazenészek szórakoztatják a járókelőket.  

Hajózás a Moszkva folyón.

Hajókázás közben egy egészen más arcát mutatja Moszkva. Olyan részletek is feltárulnak, amelyek az autóbuszból rejtve maradnak.  

A moszkvai metró és a Megmentő Krisztus székesegyház

Az utolsó napon elvisszük Önöket  a moszkvai metróba, amely a világon az egyik legkiterjedtebb. Páratlan élményt nyújt méretével és impozáns látványával. Építésekor hatalmas tágas tereket alakítottak ki a föld alatt, azokat gyakran márvánnyal burkolták, szobrokkal  és más elemekkel díszítették. A metró Moszkva fő közlekedési eszköze, naponta emberek millióit szállítja.

A Megmentő Krisztus székesegyház az egyik legnagyobb és legismertebb székesegyház Oroszországban, amely a Napoleon ellen aratott győzelem után, hálából épült. A szovjet vezetés parancsára 1931-ben felrobbantották. A  90-es évek végén, 3 év alatt, újjáépítették. Belépés a férfiaknak hosszú nadrágban, a nőknek fejkendővel és fedett vállakkal.

Fakultatív programok egyéni utasok részére: tetszőleges dátumban és időpontban.

 

Óra

1 Fő

2 Fő

3 Fő

4 Fő

5 Fő

6 Fő

Városnezés

3

€ 198

€ 99

€ 74

€ 56

€ 44

€ 36

Városnézés+Kreml

5

€ 312

€ 164

€ 127

€ 100

€ 83

€ 72

Kreml+Fegyvertár

4

€ 343

€ 195

€ 159

€ 131

€ 114

€ 103

Tretyakov galéria

4

€ 208

€ 109

€ 104

€ 81

€ 66

€ 57

Kolomenskoe

4

€ 213

€ 112

€ 107

€ 82

€ 68

€ 59

Sergiev Posad

6

€ 358

€ 185

€ 161

€ 124

€ 101

€ 87

Az árak euróban/főre vannak megadva. Az árak tartalmazzák az idegenvezetőt és a belépőket.

 

Frissítve: 2011.08.22.

  

 

Orosz Vízum • Friss info • Akciók • Utazások • Egyéni • Szállás Oroszországban • Üzleti út • Repülő • Vonat • Kalandtúrák • Hasznos • Tartalom
Oroszország (T) | Hajóút
Menü | Szentpétervár Mindenkinek | Szentpétervár * KLUBOK (Út) | Szentpétervár (T) | Szentpétervár-Moszkva (TÚt) | Szentpétervár | Zarándokút Szt.Pétervár-Moszkva | Moszkva (Út) | Aranygyűrű(U) | Oroszország gazdagon
Menü | Moszkva (T)

  

 Az aktuális programokról, árakról érdeklődjön irodánkban személyesen vagy telefonon.
Az Interneten megjelent árlista változhat vagy elavult lehet!

1000 ÚT Utazási Iroda  Tel: +36(1)354 3990  E-mail: info@1000ut.hu  Fax: +36(1)354 0874

Oroszországba, az Oroszországi Föderáció területére
turista és üzleti többszöri orosz vízumok ügyintézése gyorsan, pontosan, megbízhatóan!

szállás Moszkvában  szállás Szentpéterváron  hotel Moszkvában szálloda Moszkva szállás Oroszországban

1000 ÚT Utazási Iroda: Oroszország szakértője szolgáltatásaink: vízum ügyintézés Oroszországba (orosz vízum, turista vízum, tranzit vízum és üzleti vízum), szálláshely foglalás Oroszországban (Moszkva szálloda, Szentpétervár szálloda), utazásszervezés, csoportos és társas utak, idegenvezetés. Oroszországba utazóknak utasbiztosítás megkötése, repülőjegy eladás, foglalás, vásárlás.
 Oroszország szakértője: 1000 ÚT Utazási Iroda

Ön most a www.1000ut.hu régi változatát lapozza. Ez az oldal már nem sokáig lesz elérhető, az új websitehoz kattintson ide!